fra version 3.6.x kræver LCCbyg ikke administrator rettigheder for at installere, så flere kan nu installere uden at slukke have fat i deres it afdeling. Du skal muligvis stadig have administratorhjælp til at afinstallere LCCbyg 3.4.x

Download

Hent LCCbyg fra https://lccbyg.dk/download

LCCbyg er gratis og kræver ikke en licens eller kode. Download af applikationen sker ved at klikke på linket til installationsfilen.

Installation

Når du har hentet installationsprogrammet skal du afvikle det ved at klikke/dobbeltklikke på filen.

Følg vejledningen i installationsprogrammet. Det finder selv ud af hvor det skal placeres og opretter en genvej på skrivebordet.

Autoopdatering

Når der er en ny version af LCCbyg klar, bliver du fremover automatisk spurgt, om du vil opdatere.

Afinstallation

Ønsker det at afinstallere applikationen, foregår det på samme måde som med andre applikationer. Åben ’Start’ og vælg ’Kontrolpanel’. Hvis funktionen ’Kontrolpanel’ ikke er synlig i startmenuen, kan man også åbne en stifinder og skrive ’kontrolpanel’ i søgefeltet (figur 15).

Figur 15: Søgning efter kontrolpanelet/Control Panel.

Her vælges enten ’Fjern et program’ eller ’Programmer og funktioner’ alt afhængig af, om man har valgt en kategorisk visning eller en visning i form af ikoner. Find LCCbyg på listen og tryk ’Fjern/rediger’ og applikationen afinstalleres.

Figur 16: Afinstallation via ’Programmer og funktioner’.