Nyeste stabile version:

Download “LCCbyg 2.x.x - nyeste version” LccbygSetUp-2.2.54.msi – 20 MB

For at installere LCCbyg skal du hente og afvikle installationsprogrammet ovenfor. Hvis installationsprogrammet giver en fejlmeddelelse om, at du mangler .NET Framework 4.5.1 eller nyere, skal du installere denne komponent først.

Hvis du er interesseret i at prøve den nyeste udviklerversion, skal du kikke her.

Installationsprogrammet opretter en genvej på dit skrivebord og i Start-menuen. Du kan bruge dem begge til at starte LCCbyg med.

Fra og med version 1.8.x tillader installationen, at du kan have flere versioner af LCCbyg installeret samtidigt.

Bemærk: Fra version 2.1.x er det automatiske arvesystem mellem alternativer erstattet af en funktion, som henholdsvis kopierer værdier fra ét alternativ til et andet og sammenligner værdier mellem de valgte alternativer.

I tilknytning til version 2.1.9 af LCCbyg er der også udarbejdet to eksempler på, hvordan du kan bruge værktøjet. De to eksempler omfatter henholdsvis valg mellem to forskellige tagløsninger (i for- og hovedprojektfasen) og valg mellem renovering kontra nedrivning og nybyggeri (i projektforslagsfasen). De to eksempler er beskrevet i to pdf-filer, og der er udarbejdet to projektfiler i xml-format. Hvis du vil downloade de to projektfiler, skal du huske at højreklikke på filen og kopiere den til din computer. Hvis du blot klikker på en af xml-filerne, vil den højst sandsynligt åbne i din webbrowser, og det vil du ikke få så meget ud af.

Ældre versioner

Ældre versioner af LCCbyg kan findes og downloades her:

( LCCbygs første version, 1.1.3.30 kan ikke længere hentes.)

Se iøvrigt

Hvis du mangler komponenten .NET Framework 4.5.1, kan den hentes her: .NET Framework 4.5.1

Hvis du er systemadministrator og har brug for information om kommandolinjeparametre mv., så kan du med fordel kigge her: Hjælp for administratorer