‘Den enkle skabelon’ er en ny skabelon og kontoplan i LCCbyg, der forenkler brugen af programmet. ‘Den enkle skabelon’ er mulig at åbne i to brugergrænseflader, ‘Enkel grænseflade’ og ‘Almindelig grænseflade’.

Figur 1: LCCbyg startside

‘Den enkle skabelon’ er en ny skabelon, som er opgavebaseret og retter sig fortrinsvis mod den mindre erfarne bruger fx en mindre privat udlejer, ejer- og andelsboligforening, parcelhusejer eller den mindre håndværker.

‘Den enkle skabelon’ er bygget op om en ny og enklere kontoplan, som er mere overskuelig. Kontoplanens struktur er bygget op med udgangspunkt i strukturen i de vedligeholdsplaner, som fx ejerboligforeninger og andelsboligforeninger typisk anvender.

Figur 2: Ny enkel brugergrænseflade med en helt ny kontoplan fordelt på typiske opgaver (‘Enkel grænseflade’)

LCCbyg rummer nu også en ny og enklere brugergrænseflade. Der er også mulighed for at skifte brugergrænseflade mellem ”Almindelig grænseflade” og ”Enkel grænseflade”, så detaljer kan skjules eller vises efter behov.

‘Den enkle skabelon’ indeholder en lang række nye informationsbokse, som bl.a. beskriver de forventede vedligeholdsopgaver for hver bygningsdel.

Figur 3: Nye informationsbokse.